Imprimă, decupează și aplică

Printează și taie direct de pe computer pe un singur echipament!

Transferul termic cu vinil imprimat și decupat este o modalitate de personalizare în policromie a unui material textil, cu folii imprimate cu cerneluri rezistente, cu ajutorul presei termice.

Este o metodă foarte utilizată în cazul graficilor complexe în policromie. Vinilul Poliflex Printable este o folie specială albă sau transparentă, imprimabilă cu cerneluri ecosolvent, cu caracteristici care permit aplicarea pe o gamă largă de materiale, cu buget de producție redus.

Vezi AICI toate tipurile de folii Poliflex Print & Cut pe care le poți utiliza!

Imprimeurile nu-și modifică culoarea în timp, pot fi spălate la temperaturi de până la 60°C și au o rezistență îndelungată. De aceea, se pot utiliza și în domeniul industrial pentru personalizarea durabilă a echipamentelor de lucru, sportive, HORECA, medicale, uniforme etc...

Un echipament Roland Print & Cut și o presă de transfer termic sunt tot ce ai nevoie pentru a-ți extinde afacerea! În plus, îți oferim și un pachet start de consumabile cu care să faci toate testele necesare, înainte de demararea atalierului tău de personalizări!